Om oss

Elementnyckel.se är Sveriges förmodligen enklaste webbutik. Här kan du snabbt och enkelt beställa en ny luftningsnyckel till ventilen på dina värmeelement och läsa mer om hur du luftar elementen.

That's it. Inga konstigheter, inga extra kostnader eller avgifter. Bara rätt verktyg hem i brevlådan, snabbt och fraktfritt.

Returpolicy
Allmänna villkor

Historia

Det är senhöst 2013 och en 27-årig entreprenör fryser i en lägenhet i södra Stockholm. Han har just flyttat in och inser ganska snabbt att elementen i den nya lägenheten inte har luftats på länge. Trots att de är inställda på full värme avger de i stort sett ingen värme alls och med en innetemperatur på 16 grader blir situationen snabbt ohållbar. Burr!

"Vilket verktyg ska man använda?" frågar sig vår vän entreprenören huttrandes och konsulterar Google som dessvärre inte kan ge något solklart besked. Han är bra på mycket men element i allmänhet och elementluftning i synnerhet tillhör inte specialiteterna.

Det krävdes en tur till närmsta köpcentrum och en detaljhandelsbutik vars personal gav råd om att köpa ett till synes billigt verktyg för en närmast löjlig dyr slant.

"Det här MÅSTE gå att göra både enklare och billigare". Tankarna snurrade allt snabbare och knappt tjugofyra timmar senare var Elementnyckel.se född. En enkel plats för den som behöver lufta sina element men saknar verktyget. En produkt, ett pris, ingen frakt och snabb leverans. Ett vinnande koncept, hoppas entreprenören och skrattar hela vägen till banken (nåja).

Företaget
Elementnyckel.se drivs av XMC Sverige AB, org nr 556404-5119. Företaget är baserat i Stockholm och har naturligtvis F-skattsedel.

Beställ en element­nyckel

Dags att lufta elementen? Här köper du nyckeln till ventilerna på dina värmeelement, även kallad luftningsnyckel eller radiatornyckel.

Snabbt, enkelt och fraktfritt!

Mer information

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form